El XV GavàMón parlarà de sostenibilitat i el medi ambient

El certamen, que se celebrarà del 2 al 22 d’octubre, acollirà accions solidàries i a favor de la pau

Des d’avui i fins al 22 d’octubre Gavà acollirà la quinzena edició de la Mostra de drets humans GavàMón que va néixer amb l’objectiu de ser un referent de prestigi i qualitat per fomentar la cohesió social, la convivència pacífica i el reconeixement de la diversitat a través de les arts.

L’eix central del GavàMón d’enguany és la sostenibilitat i el medi ambient, “ja que en els últims anys han augmentat els elements de risc que suposa el canvi climàtic provocat per les activitats humanes. Volem donar rellevància a la sensibilització de la ciutadania sobre les causes i les conseqüències, com les crisis humanitàries o migracions per causes mediambientals”, explica el regidor delegat de Joventut. Mediació, Cooperació, Pau i Solidaritat, Èric Plaza.

Roda Gavamon

Però a més “el GavàMón, com cada any, integra el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, compartit amb diversos municipis de l’Àrea de Barcelona. Diferents activistes de drets humans d’arreu del món vindran a Gavà i interactuaran amb estudiants i jovent dels diferents instituts i col·legis”, anuncia Plaza.

Landry El Rumbero

Aquesta edició compta amb una programació de diverses activitats consolidades adreçades a tot tipus de públic com ara el concurs de fotografia i de l’street art; teatre infantil; tallers culinaris de diversos països; espectacles familiars i d’antirumors; el IV sopar solidari amb l’Associació Mujeres Burkina i hores del conte per a sensibilitzar els més petits. Cal remarcar els teatres fòrums en defensa dels drets humans, que complementaran el passi de pel·lícules i les peces de teatre social que oferiran els diversos grups de teatre amateur de Gavà. La programació també inclou cinc exposicions que es podran visitar al SIAD, el Museu i l’Espai Maragall.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix