Abrera pagarà part del material escolar del curs 2019-2020

L’ajut s’adreça a totes i tots els i les alumnes empadronats/des a Abrera i matriculats/des en centres educatius públics o concertats

L’Ajuntament d’Abrera ha anunciat que per al curs escolar 2019-2020 subvencionarà els llibres de text/material autoeditat, l’ordinador/tauleta digital i els continguts educatius digitals, per tal d’ajudar les famílies en la formació dels i les nens i nenes i joves. L’ajut s’adreça a totes i tots els i les alumnes empadronats/des a Abrera i matriculats/des en centres educatius públics o concertats en qualsevol dels cursos d’ensenyament obligatori, des de P3 a 4t d’ESO.

rastre internet1

La subvenció per als llibres de text i el material autoeditat és del 50% del cost. A més, en el marc de l’aposta dels centres educatius per a l’ús de les tecnologies a l’aula, es concedirà un ajut econòmic de 75 € per a l’adquisició de l’ordinador o la tauleta digital i una subvenció del 50% del cost dels continguts educatius digitals. Igualment, per als i les alumnes matriculats/des en escoles d’educació especial, l’ajut és del 50% del cost del material didàctic.

boy 800

Per a aquelles famílies que comprin els llibres de text a través de les AMPA dels centres públics d’Abrera, la subvenció ja s’haurà aplicat directament en el moment de la seva adquisició. En canvi, aquelles famílies que comprin els llibres de text/ordinador a través d’un comerç o per qualsevol altre mitjà han de sol·licitar l’ajut a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a partir del proper dimarts 1 d'octubre i fins al 15 de novembre de 2019 i rebran l'ajut mitjançant transferència bancària al compte indicat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix