Més de 69.000 euros per ajut escolar a Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

Les subvencions es destinen als estudiants de primària i secundària dels centres locals per fomentar l’escolarització i l’èxit en els estudis

La Junta de Govern de Sant Vicenç dels Horts va aprovar l’atorgament d’una primera part de les prestacions econòmiques de les sol·licituds presentades a la convocatòria de caràcter social per a despeses d’escolaritat, amb un valor de 69.325,20 euros. Aquestes subvencions amb caràcter social són ajuts complementaris de menjador escolar, despeses d'escolarització, activitats extraescolars i casals d'estiu 2019 dels centres de primària i secundària de Sant Vicenç dels Horts pel curs 2019-2020.

a uno 910032 750x400

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha explicat que “amb aquestes subvencions apuntalem un dels pilars de la nostra acció de govern, que és el foment de la igualtat d’oportunitats i garantir que les nostres escoles i instituts ofereixin l’atenció i les activitats necessàries a l’alumnat. El nostre compromís és fomentar l’èxit educatiu de tots els infants i joves vicentins.”

Redacció / Fotos: Arxiu