Solidança guanya el premi l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Les entitats CPS Francesc Palau del Prat de Llobregat i Fundació  Cassià Just de Sant Boi s’enduen el segon i tercer guardó

Ahir va tenir lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal l’acte de lliurament de la segona edició del premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018-19, un reconeixement a les entitats d’economia social del Baix Llobregat que destaquen per la seva vocació social, per ser sostenibles, per intercooperar, per ser projectes innovadors,  per disposar d’un pla formatiu que fomenta el coneixement de l’economia social i solidària, per aplicar criteris de transparència, qualitat laboral, l’ús de noves tecnologies i el respecte amb el medi ambient.

EE1jczlWkAEa4jb

Els guardonats

Deu entitats optaven a aquest reconeixement. L’entitat guanyadora del primer premi valorat en 2.500 euros, va ser Solidança E.I, una entitat santjustenca sense ànim de lucre amb 20 anys d’experiència que té com a objectiu la inserció i inclusió social i que destaca per la seva oferta de serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i a l’economia circular, un altre dels objectius principals desenvolupats per l’entitat.

priemr premi cooperatiu

El segon reconeixement, valorat en 1.700 euros, va ser pel CPS Francesc Palau,  entitat social referent al Prat de Llobregat per la seva atenció a les persones més vulnerables. Ofereixen un conjunt de serveis d’acollida, d’orientació, formació i inclusió de forma personalitzada, facilitant eines i recursos per a millorar la seva ocupació i integració.

segonspremi

I el tercer premi, valorat en 800 euros, se’l va endur la Fundació Cassià Just, de Sant Boi de Llobregat, coincidint amb el seu 25è aniversari. Cuina Justa és una empresa d’economia social que ofereix llocs de treball dignes i de qualitat per a persones especialment fràgils, i que treballen dintre del sector agroalimentari. Els hi ofereixen un acompanyament i un itinerari formatiu per poder desenvolupar les seves competències professionals i personals i facilitar-los la inserció al mercat laboral.

Així mateix, totes les entitats candidates d’aquesta edició han estat premiades amb la participació en la “Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2019″ (FESCDBLL) que organitza l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat, i podran estar ser-hi per representar la seva entitat a aquesta trobada on cada any assisteixen més de 75.000 persones del Prat, de la comarca i de tota Catalunya.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix