Esplugues de Llobregat tindrà un nou equipament universitari

El Ple de l’ajuntament va aprovar el Pla especial de concreció d’ús i ordenació volumètrica de la parcel·la propietat municipal a carrer Sant Mateu

L’objectiu per part de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat d’ampliar l’oferta educativa al municipi amb un nou equipament universitari està agafant forma. En el passat Ple de setembre es va aprovar provisionalment i per unanimitat el Pla especial de concreció d’ús i ordenació volumètrica de la parcel·la propietat municipal situada al carrer Sant Mateu, número 2 qualificada per a equipaments comunitaris de nova creació, clau 7b. Es buscava que en aquesta parcel·la s’hi pogués ser destinat a la construcció d’un equipament docent de caràcter universitari. Així, el document aprovat es trametrà a la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'àmbit Metropolità per a la seva aprovació definitiva.

Captura de pantalla 2019 09 19 a las 19.48.16

Durant el període d'informació pública, l'Ajuntament de L'Hospitalet va presentar dos escrits de puntualització i suggeriments, i comptem amb els informes favorables del Departament d'Educació i de la Secretaria d'Universitats i Recerca del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, d'una banda, i de l'Autoritat del Transport Metropolità, de l'altra.

Eduard Sanz, portaveu del PSC, ha remarcat que “l’Ajuntament d’Esplugues ha pres la iniciativa d’impulsar la determinació d’usos d’edificació en aquest solar del darrere de la masia de Ca N’Oliveres” que “ajuden a la formació dels nostres joves i significa un revulsiu en activitat econòmica. És important per completar la dotació del miniclúster que estem treballant i el desenvolupament econòmic de la ciutat”. Sanz ha incidit en la ubicació estratègica del solar tot dient que “estem a tocar de les pistes universitàries i del campus universitari de la UB i ho hem de posar en valor perquè les universitats s’instal·lin a la nostra ciutat.”

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix