Sant Climent, present al calendari solidari 2020 dels Mossos d’Esquadra

Imprimeix

Les cireres climentones són protagonistes del mes de maig en una iniciativa destinada a donar suport a la lluita contra l’Alzheimer

Aquest matí ha tingut lloc al Recinte Modernista de Sant Pau la presentació del setè calendari solidari editat pels Mossos d’Esquadra. En aquesta ocasió Sant Climent de Llobregat tindrà una especial presència, ja que les seves cireres han estat escollides, amb la participació de la Regidoria de Solidaritat i Gent Gran, per a il·lustrar el mes de maig dins d’una iniciativa que enguany gira al voltant de l’alimentació saludable. Un cop més, els beneficis obtinguts de la venda d’aquest calendari, del qual s’editaran 18.000 exemplars, es dedicaran a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC), amb la voluntat de millorar l’assistència als malalts i de donar suport als seus familiars i cuidadors.

santclimanet calendari

EEvhXfuX4AETSbH

A l’acte hi assistia la fotògrafa que ha fet donació de la imatge climentona, Sabina Torras, acompanyada de l’alcalde, Isidre Sierra, per a rebre el reconeixement del conseller d’Interior, Miquel Buch, i de la presidenta de FAFAC, Imma Fernández. En finalitzar la presentació, Sierra ha volgut destacar que “tothom en algun moment patirem a prop, o fins i tot en primera persona, aquesta malaltia. Aquest calendari ajuda a donar visibilitat a un problema tan estès i a aquells que els pateixen de més a prop: els malalts i les seves famílies. Des de Sant Climent  sempre ens comprometrem amb iniciatives solidàries i que treballen per l’atenció a les persones com és aquest cas.”

Redacció / Fotos: Aj. Sant Climent de Llobregat