Inici de les obres d’enjardinament de la ronda d'entrada a Santa Coloma

Imprimeix

El projecte té un pressupost de 47.083 euros i un termini d'execució de tres mesos

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres d'enjardinament de rotonda d'entrada al municipi de Santa Coloma de Cervelló, en la intersecció de les carreteres BV-2002 i BV-2006. El projecte té un pressupost de 47.083 euros i un termini d'execució de tres mesos, i contempla l'adequació paisatgística de la rotonda al seu entorn per millorar la identitat i el seu valor ornamental com element de benvinguda a la població.

ca7a40bd fa2c 4b96 aee9 73e058cb1ed1

L'actuació d'enjardinament es defineix a partir de diferents àrees emmarcades per bancals formats per petits talussos i que permeten crear zones planeres on s'ubiquen les plantacions. Aquestes zones recolliran l'aigua de pluja, que generarà una aportació extra d'aigua a les plantacions, aquest gest de la topografia és molt convenient, ja que el projecte no contempla la instal·lació de reg automàtic.

Així mateix, a la trama concèntrica de la rotonda es plantaran xiprers al mateix bancal, fent-la visualment més interessant i complexa, i s'acompanyarà amb la plantació de quatre pins pinyoners en la plataforma superior. La resta de la superfície de la rotonda s'hi aplicarà una hidrosembra de prat rústic sense reg automàtic.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona