Tirotejat un joier durant un atracament a Gavà

Imprimeix

Un joier ha estat tirotejat aquest dimecres a les 12 hores durant un atracament al seu establiment, la joieria Hermanos Campos, al número 119 del carrer Monflorit de Gavà.

Per fortuna, els trets de bala que ha rebut l’home, d’uns 55 anys, no han estat mortals. La víctima, ingressada a l’hospital de Bellvitge, sense perill, ha rebut un tret de bala a una cama, han explicat fonts policials.

Agents de la Policia Local de Gavà i dels Mossos d’Esquadra han detingut tres persones (dos homes i una dona) per la seva presumpta relació amb l’atracament.

Una fugitiva

El grup d'atracadors el formaven quatre persones. Els Mossos estan tractant de localitzar la quarta, que seria una dona.

Els atracadors han pogut robar diners i joies que, en part, ja haurien estat recuperats pels agents de l’autoritat. El joier hauria estat tirotejat després que tractés d’enfrontar-se als lladres.

Els serveis d’emergència han atès el propietari de la joieria ferit amb l’arma de foc. Ha estat traslladat a l’hospital i ha estat operat.

La Unitat Central d’Atracaments de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir els fets.

Redacció | Foto: Arxiu