Augmenta la seguretat a Les Carpes Palm Beach de Sant Feliu

Imprimeix

L’Ajuntament ha signat un protocol d’actuació amb els propietaris per evitar incidents com els del passat 25 d’agost on una batussa va acabar amb un ferit greu amb arma blanca

L’Ajuntament de Sant Feliu i els propietaris de Les Carpes Palm Beach, ubicades al Polígon El Pla del municipi baixllobregatí, han signat un protocol d’actuació amb mesures per garantir la seguretat del recinte.

Entre aquestes destaca el compromís dels gerents de les d'incrementar els efectius de seguretat privada; i en el cas que els fets delictius es produïssin a l'exterior, un compromís explícit d'avisar immediatament la Policia Local. L'acord signat també contempla que durant els mesos d'activitat s'enviarà setmanalment a la Policia Local un informe d'incidències de l'interior del local, per tal que es pugui fer seguiment continu del compliment del protocol, així com la constitució d'una comissió de seguiment per garantir l'ordre públic de l'interior del local i el civisme en el perímetre exterior, de cara a la propera temporada.

page 1 img15 original

La Policia Local vetllarà pel compliment del protocol. Les Carpes Palm Beach reprendran la seva activitat aquest mateix cap de setmana.  

Cessament de l’activitat

De moment, el consistori va establir la mesura provisional de cessament total de l’activitat corresponent al bar musical i discoteca després dels fets succeïts el passat 25 d’agost a les Carpes Palm Beach. De fet, es va certificar per part de la Policia Local amb la realització de diversos controls a la zona les nits del divendres dia 30 d'agost i dissabte 31 d'agost. 

Un home va resultar ferit de gravetat amb arma blanca després d’una batussa amb la participació de diverses persones a la matinada del 25 d’agost. El ferit va ser ingressat -amb tres ferides a la zona femoral i toràcica- en estat greu a l’Hospital de Bellvitge. Actualment, els Mossos d’Esquadra continuen intentant identificant l’agressor.

Redacció / Fotos: Arxiu