Els Cinemes Can Castellet de Sant Boi s’obre al públic infantil i familiar

Imprimeix

Altres novetats són les visites guiades i l'obertura d'un nou espai per a cinefòrums

Aquest setembre els Cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat presenten un seguit de novetats interessants que complementaran la programació comercial i incrementaran l'oferta cinematogràfica de qualitat. Al llarg de la segona quinzena del mes s'obrirà un nou espai (Sala 6) a la zona annexa al bar com a sala de cine fòrums i esdeveniments relacionats amb la cartellera cinematogràfica i, a partir del dia 15, començarà la programació de les sessions matinals de diumenge dedicades al públic infantil i familiar.

Les visites a la sala de projecció es faran cada diumenge i permetran a les persones participants descobrir els espais més amagats del cinema, tot posant un èmfasi especial en els projectors de 35 mm que encara es conserven a Sant Boi quan quasi no queden sales en què es projecta en format analògic.

cinemes 2

Per a les matinals infantils i familiars els cinemes han programat cicles de cinema d'autor en català i l'apartat Noves Finestres, amb propostes de qualitat que inclouen l'òpera pensada per als nens i les nenes.

La programació continuada de cine fòrums amb presentació de directors de cinema i la presència de festivals com és FILMETS també formaran part de la graella de programació, a més de la transmissió d'òperes i ballets en directe des del Gran Teatre del Liceu i el Royal Opera House de Londres.

Redacció / Fotos: Arxiu