Guardó pel disseny de la nova marca ciutat de Viladecans

L’agència creativa local La Pinza va rebre la màxima distinció als MUSE Design Awards a la categoria d’identitat corporativa en els premis que convoca la International Awards Associates

El disseny de la nova marca de Viladecans, creada per l’agència creativa local La Pinza per encàrrec de l’Ajuntament, ha guanyat recentment un premi platí, la distinció máxima que atorga la International Awards Associates de Nova York en els seus guardons Muse Creative Awards en la categoria d’identitat corporativa. Es tracta d’una prestigiosa competició internacional per a professionals creatius que tenen la capacitat única d’inspirar amb un concepte, idea o disseny gràfic.

4327 a

Modernitat i eslògan

La nova imatge de ciutat és més moderna, versàtil, diferenciadora i funcional. Després d’anys fent la ve baixa amb la mà com a símbol, el consistori baixllobregatí s’ha proposat buscar la complicitat de la ciutadania fent una picada d’ullet. Un símbol que connecta amb el seu públic d’una manera amable i empàtica. El disseny guanyador de La Pinza va buscar traslladar els valors de complicitat i acollida de la ciutat a l’exterior per posicionar-la i, al mateix temps, generar un sentiment de comunitat entre la gent de Viladecans perquè la faci seva i contribueixi a aquest objectiu de projecció.

La nova icona va lligada a l’eslògan Som poble, soc ciutat, que vol expressar la singularitat del nostre municipi, amb equipaments i serveis de ciutat, però amb una vida i relacions socials de poble. Un poble amb cos de ciutat. Una ciutat amb cor de poble. Aquesta transformació permet agrupar tota la comunicació municipal sota una mateixa marca, que es declina en els diferents àmbits superant la varietat coneguda fins ara.

b70606v8 1

Una marca de ciutat serveix per posicionar la identitat d’un municipi, projectant els trets o característiques que el diferencien de la resta. Així, la marca concentra tots els actius que integren els valors d’aquella població: els relacionals, culturals, socials i econòmics. D’aquesta manera aconsegueix dos objectius: cap a l'exterior, ajuda a explicar el relat de la ciutat i el seu estil de vida, transmetent allò que fa singular aquella ciutat, que es traslladarà i emocionarà a qualsevol que la visqui. I cap a l'interior, es converteix en un important mecanisme de cohesió, de sentiment d’orgull, que guia tota la comunitat local a caminar un mateix camí.


Redacció / Fotos: Aj. Viladecans
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix