L’AMB presenta un mapa metropolità col·laboratiu de la bicicleta

Imprimeix

Aquesta nova eina online recull els serveis que hi ha a la Metròpolis de Barcelona entorn de la bicicleta

L'AMB ha creat un mapa metropolità col·laboratiu de la bicicleta, una eina online que permet per consultar els serveis i informació d'interès que hi ha entorn de la bicicleta arreu de la Metròpolis de Barcelona. Link mapa:

https://www.amb.cat/web/mobilitat/mitjans-transport/bicicleta/mapa-colaboratiu

Aquest mapa metropolità ha estat elaborat en versió de prova mitjançant My Maps de Google, i ha estat fet per l'AMB amb la col·laboració del BACC (Bicicleta Club de Catalunya). En aquest sentit, l'AMB ha fet una crida també al món associatiu i als municipis metropolitans, per tal d'obtenir la informació i anar-lo ampliant progressivament.

ECaDej4WwAAmt1Y

Els serveis integrats al mapa estan distribuïts en quatre grans categories. La primera, és d'economia ciclista. Aquí estan recollits els fabricants i distribuïdors de bicicletes, botigues i tallers, empreses dedicades a la formació ciclista, a la ciclologística, a serveis de lloguer de bicis i a tours en bicicleta. La segona categoria, correspon a entitats i associacions de la bicicleta. Aquí hi tenen cabuda associacions d'usuaris de la bicicleta, clubs esportius, entitats de cultura ciclista, entre d'altres. Actualment, ja n'hi ha més de 80 entitats incloses.

images bicile amb

La tercera categoria, correspon als aparcaments de llarga durada, dels quals ara mateix n'hi ha 10 identificats al mapa. Finalment, també el mapa col·laboratiu també incorpora empreses especialitzades en la venda, reparació i formació dels vehicles de mobilitat personal (VMP), com els patinets, les rodes, o plataformes. D'aquesta darrera categoria, també n'hi ha 10 empreses incloses al mapa.

En aquest sentit, l'AMB fa una crida col·lectiva per si, al veure el mapa, es troba a faltar algun servei o la informació està desactualitzada. Es pot comunicar mitjançant el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Redacció / Fotos: Arxiu-AMB