L'Ajuntament de Castelldefels també lluita contra la venda ambulant

Imprimeix
Les queixes ciutadanes i del sector comercial han motivat la coordinació policial per donar resposta a aquesta situació
Els diferents cossos de seguretat -Policia Local, Policia Nacional i Mossos d'Esquadra- que operen a Castelldefels han posat en marxa un dispositiu policial per minimitzar al màxim la presència de venedors ambulants al municipi, actualment concentrats en l'avinguda dels Banys. La presència de venedors ambulants a l'alçada del passeig Marítim, les queixes ciutadanes i del sector comercial han motivat la coordinació policial per donar resposta a aquesta situació.
68837484 1089442281246381 5612524006688161792 n
El dispositiu està donant bons resultats i s'allargarà fins a finals d'estiu. Es treballa tenint en compte la pressió que s'està realitzant a Barcelona contra aquesta activitat il·legal, la qual pot suposar un augment de venedors ambulants en les ciutats turístiques del seu voltant.

La bona coordinació ha permès posar en marxa un dispositiu que treballarà per prevenir les activitats il·legals, impedint els punts de venda, el comís de gènere exposat a la venda de forma il·legal, sancionar les infraccions a les ordenances municipals de civisme, reducció de la incidència delictiva a la zona, i identificació de persones que es puguin trobar en situació irregular a Espanya, motiu pel qual ja es compten cinc detinguts.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Noticies Castelldefels