Cornellà de Llobregat guanyarà uns 500 nous habitatges

Imprimeix

La majoria dels pisos que es construiran seran dotacionals i de protecció oficial

Cornellà de Llobregat construirà uns 500 nous habitatges en un futur proper. En el passat Ple municipal es va aprovar de forma definitiva, amb el vot favorable del PSC, ERC, En Comú Movem i Ciutadans -Podem es va abstenir-, el Pla de Millora Urbana del Sector de Tintes Especials al barri Riera, on es preveu la construcción de 300 nous habitatges dels quals el 40% seran protegits.

El Pla afecta un total de 20.343 metres quadrats i afecta la zona situada entre el passatge del Transformador i els carrers Marquès de Cornellà i Almirall Vierna. Dels 300 habitatges, 138 seran entre habitatge dotacional (sòl públic) i de protecció oficial (VPO).

D’altra banda, en matèria urbanística també s’hi construirà al voltant dels 200 pisos en el sector Priorat al barri Fontsanta-Fatjó, com informa Ràdio Cornellà. La seva majoria també de protecció oficial (84), 42 d’habitatges dotacionals i 70 d´habitatges lliures. Tots els partits municipals van aprovar la proposta mentre que Podem es va tornar a abstenir.

Redacció / Foto: Arxiu