Amenaçats amb multes tots els regidors de l’Ajuntament de Sant Esteve

Imprimeix

L'incompliment de les ordres judicials del cas Farràs pot comportar que béns i drets patrimonials del consistori sesrovirenc estiguin en risc de ser embargats

L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires continua sense donar ‘senyals de vida’ en el cas Farràs. Un fet que ha fet créixer encara més el problema per al consistori baixllobregatí. L’incompliment de les resolucions judicials que l'obliguen “fa créixer la responsabilitat que hauran d'acabar pagant, com sempre, els que no en tenen cap culpa: les sesrovirenques i els sesrovirencs”, explica un comunicat de les famílies afectades.

Fragment part dispositiva

El consistori ha incomplert, segons la part afectada, de l'Auto de 16/05/2019 del Jutjat Contenciós Administratiu 12 de Barcelona pel qual es desestimava la pretensió de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires de dilatar la prestació de l'aval per import de 4.635.335,75 euros per garantir els perjudicis que els enderrocs de les 12 naus industrials construïdes sobre les terres de les famílies Farràs causaran a tercers de bona fe i l'obligava a tenir aprovat pel Ple de l'Ajuntament un Pla de Sanejament abans del 15 de juliol de 2019.

Doncs bé, havent manifestat l'Ajuntament en seu judicial que incomplirà amb l'obligació de tenir aprovat pel Ple de l'Ajuntament un Pla de Sanejament abans del 15 de juliol de 2019, el Jutjat Contenciós Administratiu 12 de Barcelona ha dictat Auto de 9/07/2019 en virtut del qual requereix al consistori per tal que: “L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha d'informar abans del 15/10/2019 de béns o drets patrimonials que puguin ser embargats.”

Penalització
Segons el comunicat, l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha d'acreditar davant el Jutjat l'aprovació d'un Pla de Sanejament pel Ple de l'Ajuntament abans del 15/10/2019. Pel cas que s'incompleixi aquesta obligació, l'Ajuntament haurà de remetre al Jutjat en data 15/10/2019 les dades de tots els regidors de l'Ajuntament, a fi de tramitar la possible imposició de multes coercitives.

l ajuntament de sant esteve sesrovires 478030

Així doncs, els reiterats incompliments de les ordres judicials per part del Consistori, fa que el Jutjat Contenciós Administratiu 12 de Barcelona hagi dictat aquest Auto de data 9/07/2019 que pot comportar greus conseqüències pel patrimoni de l'Ajuntament, així com per tots els regidors de l'Ajuntament.

Redacció / Fotos: Arxiu