Josep Bargalló visita les obres de l'Escola Cau de la Guineu de Corbera

Imprimeix

El conseller d'Educació ha explicat que les obres duraran tot el curs 2019-2020 i que “permetran que l’escola disposi de tots els espais que necessita i treure dos mòduls prefabricats que ara hi ha al pati”

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest matí les obres d’ampliació de l’Escola Cau de la Guineu de Corbera de Llobregat. Després de la visita ha explicat que aquí fem una ampliació molt potent de l’escola, que està en l’inici i que durarà tot el curs, però que no interfereix en l’escola antiga perquè continuarà a ple rendiment, i que permetrà disposar de tots els espais que necessita i treure dos mòduls prefabricats que ara hi ha al pati”. Prèviament, ha visitat l’Ajuntament i s’ha reunit amb l’alcaldessa, Montserrat Febrero.

EAo49gOXYAMAW1D

El titular d’Educació ha manifestat que es tracta d’una visita per conèixer les obres de reforma, adequament i millora que està duent a terme el Departament aquest estiu, coincidint amb el període no lectiu escolar, arreu del territori: “Aprofitant que estem a  finals de juliol, hem visitat una de les més de 370 obres que estem fent aquest estiu a Catalunya de magnitud molt diferent.

EApe4 uXsAA6 co

EAo9wyQXoAA3HfL

Captura de pantalla 2019 07 29 a las 16.13.18

Pel que fa a la reunió amb l’alcaldessa Febrero, Josep Bargalló ha destacat que Corbera té una orografia molt complicada que fa que s’hagi de tenir en compte no només el nombre d’habitants sinó aquesta orografia i geografia tan diferent”. Ha afegit que hem començat a bastir les bases d’una planificació d’aquest projecte de ciutat, amb l’Ajuntament com a autoritat comunitària i nosaltres educativa, i treballarem colze a colze.

Captura de pantalla 2019 07 29 a las 16.11.28


Redacció / Fotos: Departament d'Educació