El Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, de mal en pitjor

Imprimeix

Als problemes de goteres del sostre de la pista poliesportiva s’afegeix ara el tancament forçós de la piscina exterior com a conseqüència de l’aparició d’una esquerda

Les instal·lacions del Parc Esportiu Llobregat (PELL) de Cornellà de Llobregat continua donant molts mals de cap a la ciutadania i, sobretot, als seus usuaris. Les obres anunciades per l’Ajuntament a principis d’any, que es presentaven com a solució del problema a les goteres quan plou que afecten la pista poliesportiva, encara no han començat. Cal recordar que la falta d’impermeabilització del sostre han aturat durant aquesta temporada diversos cops l’activitat esportiva.

597468

Ara s’afegeix el tancament definitiu de la piscina exterior del PELL. Segons expliquen els seus gestors, el passat 26 de juny va aparèixer una esquerda que ha obligat a tancar-la. Els especialistes, que han treballat en el problema, han determinat que les causes són estructurals i han recomanat un pla d’actuació complexa que s’allargarà en el temps. Així doncs, una de les tres piscines que hi ha a la ciutat atura la seva activitat.

Des de la direcció del Parc Esportiu Llobregat s’han afanyat a recordar que els usuaris “tenen a la seva disposició la piscina exterior del Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader que compta amb un aforament de 900 persones”. Una proposta que no acaba de solucionar el problema d’aforament que l’estiu passat per la gran demanda que hi ha. De fet, l’anterior estiu ja va haver-hi problemes de capacitat i moltes persones es van quedar sense poder utilitzar les instal·lacions.

MG 5277 845x321

Els usuaris consultats per la nostra publicació es mostren molt disgustats per l’actual situació que viu una de les instal·lacions esportives més emblemàtiques del municipi que hauria de ser tot un exemple de gestió, manteniment i eficàcia.

Sense protecció

D’altra banda, els cornellanencs i cornellanenques pateixen especialment l’onada de calor provinent del Sàhara que està afectat aquests dies Catalunya i la nostra comarca. Des de les xarxes socials moltes persones estan denunciant a l’equip de govern la falta de previsió i solucions per protegir-se de les elevades temperatures. Hi ha poques fonts d’aigua a la ciutat i les que hi ha que estan desconnectades. A més, a diferència d’altres municipis, l’Ajuntament no ha obert gratuïtament les portes de la resta de piscines que estan operatives. Una situació que ja es va viure en els anteriors episodis de forta calor.


Redacció / Fotos: Arxiu-PELL