Llum verda al projecte d'urbanització del barri de Bellamar

Arrencarà amb la construcció de la xarxa de sanejament de les aigües residuals mentre que la segona fase abordarà la renovació i ampliació de les voreres del barri castelldefelenc

El projecte que ha de desembocar en l'execució de les obres d'urbanització de Bellamar. amb el vistiplau de l’Ajuntament de Castelldefels, ja ha començat. El passat 19 de juliol va acabar el període d'exposició pública del projecte, aprovat al juny per la Junta de Govern Local, i ara els tècnics estudiaran les al·legacions presentades. El pressupost total de les obres és de 18.973.962,71 € (IVA inclòs). El termini que per executar la primera fase de les obres, un cop estiguin iniciades, és de 13 mesos i el de la segona de 10,5 mesos.

Dues fases

El projecte tindrà dues fases. La primera fase suposarà la construcció de la xarxa de sanejament de les aigües residuals, amb les corresponents connexions a la totalitat de parcel·les edificades, o potencialment edificables, i d'una xarxa de drenatge amb els corresponents embornals. Atès que amb la construcció del clavegueram s'afecta una part important del paviment i, per altra banda, aquest precisa d'un recobriment, el projecte contempla igualment, la renovació de la totalitat del paviment entre vorades.

getimatge bellamar

A la segona fase de les obres s'abordarà la renovació i ampliació de les voreres del barri. Això comportarà la renovació de part del mobiliari urbà i de l'arbrat i el desplaçament dels embornals a la nova alineació de les voreres.

Aquest projecte redactat el maig de 2015, va ser objecte de la preceptiva supervisió del seu contingut pels propis serveis tècnics del consistori baixllobregatí. També va ser lliurat a l'associació de veïns de Bellamar per la seva anàlisi, que va lliurar un informe a l'Ajuntament. Com a conseqüència d'aquests informes, l'Ajuntament va prendre la decisió d'esmenar el projecte. Amb aquest objectiu les modificacions s'han centrat, bàsicament, en aquells aspectes que tenen relació amb la gestió dels moviments de terres.

Redacció / Fotos: Aj. Casteldlefels-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix