AEBALL i l'Institut Català d'Oncologia treballaran conjuntament

Les dues entitats impulsaran projectes involucrant a les empreses del territori

L'Institut Català d'Oncologia (ICO), el centre públic de càncer de referència per al 60% de la població catalana, amb seu a L'Hospitalet, ha creat un Comitè Assessor Empresarial amb la participació activa d'AEBALL, representada per la seva vicepresidenta, M. Rosa Fiol. 

L'ICO té com a missió disminuir l’impacte del càncer a Catalunya. La seva xarxa assistencial cobreix, a través de quatre hospitals terciaris (HU Bellvitge, HU Germans Trias i Pujol, HU Josep Trueta i HU Joan XXIII) i una vintena de comarcals, gran part del territori català. A més, es tracta d’un centre monogràfic que vetlla, de manera integral, per la població a través de la recerca, la prevenció, l’assistència i la docència en càncer.

El Comitè Assessor Empresarial neix amb l’objectiu d’assessorar a la Direcció del centre en aspectes relacionats amb l’increment de la visibilitat de la institució, orientar-los en temes d’innovació, ajudar a detectar oportunitats, participar en projectes conjunts, facilitar l’accés a recursos i buscar noves oportunitats estratègiques, entre d’altres.

La reunió constitutiva del Comitè Assessor de l'Institut Català d'Oncologia es va celebrar el passat 4 de juliol a l'Hospital Duran y Reynals, i a partir de la mateixa, s'inicia un camí fructífer per ambdues parts, el centre i el món empresarial, que comencen línies d'acció conjuntes.

Redacció / Foto: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix