Sant Joan Despí reivindica l’orgull de les persones LGTBI+

El parc de la Fontsanta acull aquest dissabte la segona edició de la Festa Cargola’t

L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza demà dissabte 13 de juliol la segona edició de la Festa Cargola't, un esdeveniment que reivindica l'orgull de les persones LGTBI+. La festa, que tindrà lloc al parc de la Fontsanta, comptarà amb actuacions musicals, batucada, tallers, punts d'informació i moltes sorpreses.

cargolat 2018 0

El Cargola't 2019 començarà a les 22 hores amb la hissada de la bandera de l'Arc de Sant Martí, símbol de la diversitat sexual i de gènere, la llibertat, la igualtat, el respecte i la tolerància. A les 22.15 hi haurà l'actuació del grup Queens of the Night, banda de versions dels grans èxits femenins del pop, amb un repertori com Madonna, Lady Gaga, Beyoncé, Mónica Naranjo, conduïda per l'enèrgica veu de la show-woman SsttellaElla.

A les 23.45 h hi haurà una batucada amb el grup Krestatum que donarà pas a la lectura del manifest d'enguany que reivindicarà l'orgull de les persones LGTBI+ i l'eradicació de les agressions i les discriminacions per identitat de gènere i orientació afectiva i sexual. Després del manifest, més música amb The Pop Kids Dj's.

photo 2018 07 13 23 26 44 1

Durant la festa hi haurà carpes amb informació i activitats: el Punt Cargola't amb informació sobre la temàtica LGTBI+, un mural fluor per deixar-hi missatges, taller de maquillatge de neó, photocall, carpa de salut i punt lliure de sexismes. A més, s'entregaran els premis del Concurs d'Instagram #CARGOLATSJD19.

La Festa Cargola't s'emmarca en les actuacions que l'Ajuntament de Sant Joan Despí duu a terme contra la LGTBIfòbia i en favor de la tolerància i el respecte a la diversitat afectiva i sexual, per la lliure identitat i l'expressió de gènere, i per una ciutat sense discriminacions, que garanteixi drets i llibertats.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix