Detingut el presumpte autor del crim a trets de Viladecans

Imprimeix

El detingut és Luis G.S., veí de Viladecans, de 30 anys d’edat, nacionalitat espanyola i amb antecedents policials, han explicat els Mossos d’Esquadra.

Amagat a la Costa Brava

La Policia catalana portava cinc dies seguint la pista del presumpte autor del crim, que anava armat i era considerat perillós, i finalment ha aconseguit localitzar-lo a un hotel de Sant Feliu de Guíxols, a Girona, a on ha estat detingut.

Assalts a Sant Feliu i Cornellà

El sospitós va fugir de Viladecans després del succés. Durant els dies en què ha estat fugat, Luis G.S. hauria comès quatre robatoris amb violència: una farmàcia de Cornellà de Llobregat el passat dissabte (17 de març), un videoclub de Sant Feliu de Llobregat el passat dilluns (19 de març), una botiga de roba esportiva a Sant Feliu de Llobregat el passat dilluns (19 de març) i un supermercat de Girona ahir (20 de març).

Pel que fa al mòbil del crim, no està clar encara, ja que els Mossos porten aquets cas amb molta discreció (no ha trascendit el nom de la vícitima ni el tipus de ferides que presentava), però tot apunta a que el presumpte homicida i la víctima són parents que estaven enfrontats per un asumpte familiar.

Redacció | Foto: Arxiu