Trànsit mantindrà les multes als afectats pel radar de Gavà

Imprimeix

El radar, instal·lat des de l’any 2009 ha generat una polèmica entre els conductors afectats, que es queixen que el dispositiu ha començat a  sancionar des del passat 23 de gener sense que ningú els hagi avisat que tornava a estar actiu.

Durant les últimes setmanes, nombrosos conductors han estat sancionats amb multes i la pèrdua de punts per superar el límit legal de velocitat, de 50 quilòmetres per hora.

A més d’anar a la Generalitat amb les seves queixes, els afectats han creat una plataforma per a reclamar que els retornin els diners i els punts i també que retirin el radar.

Una de les maneres que han trobat els afectats per fer complir les seves exigències és manifestar-se amb marxes lentes de vehicles que recorren el tram en què està el radar fent sonar el clàxon.

Per al Servei Català de Trànsit, les sancions estan ben interposades i no hi haurà perdó per als conductors. Així ho ha expressat aquest dimarts el seu director, Joan Aregio, qui ha assegurat que no haurà “amnisties generals ni res semblant”.

Redacció | Foto: Arxiu