Es presenten més de 30 estudis per urbanitzar la zona de soterrament

Al concurs internacional convocat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat s'han inscrit arquitectes de Catalunya, de l'estat i d'altres països europeus com Bèlgica, Holanda, Itàlia i França

La fase d'inscripció del concurs per a la urbanització de la zona del soterrament de les vies del tren a Sant Feliu de Llobregat va culminar amb un total de 31 estudis d'arquitectura i urbanisme inscrits, 25 d'aquests s'han presentat dins de la modalitat A, destinada a participants de reconeguda i acreditada experiència i 6 despatxos ho han fet a través de la modalitat B, on els inscrits amb menys experiència presenten, en aquesta primera fase, una proposta prèvia d'alta qualitat. En aquesta primera fase, el jurat seleccionarà un mínim de 5 i màxim de 10 concursants d'entre ambdues modalitats i aquestes passaran a la segona fase del concurs. Al concurs s'han inscrit arquitectes de Catalunya, de l'estat i d'altres països europeus com Bèlgica, Holanda, Itàlia i França.

cb158fa1 3e40 4990 bf9d ba43879492c9

Durant la segona fase del concurs, les 10 millors candidatures hauran de desenvolupar propostes urbanes amb un alt nivell de detall. La documentació es lliurarà de forma anònima i es presentarà sota un lema. El jurat seleccionarà les tres millors propostes finalistes i aquestes passaran a la tercera fase.

A la tercera fase, les tres millors propostes a criteri del jurat, seran exposades públicament i sotmeses a una consulta ciutadana per als majors de 16 anys empadronats a Sant Feliu al mes de novembre de forma telemàtica i de manera presencial el 17 de novembre. Del resultat d'aquesta votació ciutadana esdevindrà la proposta guanyadora.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix