Sant Boi estarà millor connectat amb bus a partir de l’1 de juliol

Les línies L77, L72 i L78 oferiran un millor servei i més cobertura territorial

L’AMB posarà en servei diverses millores i modificacions en tres línies de la xarxa de Bus Metropolità que passen per Sant Boi aquest dilluns 1 de juliol. L77, L72 i L78 estrenaran canvis que tenen com a objectiu oferir un servei ampliat, més eficaç i amb una major cobertura sobre el territori.

Connexió tot l’any amb la platja de Gavà Mar

La línia L77 (Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí-Aeroport Josep Tarradellas-El Prat) allarga el recorregut com l'estiu passat fins a l'avinguda d'Europa de Gavà Mar perquè es pugui arribar a les platges metropolitanes de Gavà sense canviar de línia. L'ampliació, però, aquest cop no es limitarà a la temporada d'estiu, sinó que es mantindrà durant tots els mesos de l'any.

Captura de pantalla 2019 06 28 a las 7.40.00

També s’ha millorat l’horari del servei, ajustant-lo a hores de sortida exactes cada 30 minuts. Les de Sant Joan Despí es realitzaran als minuts 15’ i 45’ de cada hora, i les de Gavà Mar a les hores en punt i als minuts 30’. El servei funcionarà des de les 5.15 del matí fins a les 23.00 de la nit.

Millor integració amb la resta de modes de transport

La línia L72, que connecta Ciutat Cooperativa amb Camps Blancs, millorarà la comunicació amb l’Hospital de Sant Boi mitjançant una circulació més directa per la ronda de Sant Ramon fins al Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. A més, aquesta línia oferirà un servei de bus més directe cada dia des de Ciutat Cooperativa fins a la plaça d’Espanya de Barcelona.

Captura de pantalla 2019 06 28 a las 7.40.41

Una altra millora afectarà la línia L78, que comunica Sant Boi amb el Prat de Llobregat. Aquest servei modificarà el recorregut per donar més cobertura i incrementarà la intermodalitat en transport públic al centre de la nostra ciutat. La línia incorpora un itinerari per l’avinguda de General Prim i el carrer de Baldiri Aleu (el que fins ara feia la línia L72) i ofereix al barri de Camps Blancs una nova connexió amb El Prat i amb altres línies de transport.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix