La Grossa de Sant Joan cau a Molins de Rei

L’estanc Margarit ha acabat repartint 13 dels 35 bitllets del primer premi que ha suposat 390.000 euros

El primer sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Joan ha deixat agraciats a diverses poblacions de Catalunya. El número 13156 ha tocat a l’estanc Margarit de  Molins de Rei amb un premi de 30.000 euros per bitllet. L’establiment ha venut 13 dels 35 bitlles d’aquest número que ha acabat repartint 390.000 euros. Tanmateix, la sèrie 18 no va ser venuda. També han obtingut premi totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com els números anterior i posterior.

estanc margarit

La Grossa de Sant Joan també ha premiat els afortunats que tenien un dels cinc números especials: 35511, 04465, 18268, 28799, 06966. Els municipis premiats són: Banyoles, Sant Joan de Vilatorrada i internet, Parets del Vallès, Barcelona i Terrassa, respectivament.  

El sorteig, conduït pel presentador del programa de TV3, “Tot es mou”, Lluís Marquina, està disponible en la web de Loteria de Catalunya www.loteriadecatalunya.cat. Des de demà dimarts ja es poden adquirir els bitllets de la Grossa de Cap d’Any, que aquest 2019 arriba a la seva setena edició. La principal novetat respecte l’edició anterior és que es posaran a la venda 100.000 números, 20.000 més que l’any 2018.

Redacció / Foto: Google Maps-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix