×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 629

Castelldefels desmenteix rumors de privatització d’escoles bressol

Imprimeix

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes (PP) ha desmentit el que considera uns rumors: “Aquesta informació no es correspon amb la realitat i que el govern municipal no té voluntat de privatitzar les escoles. Reiterem per tant la falsedat d'aquesta informació que de manera confusa i equivocada s'ha proporcionat a les famílies”, ha manifestat.

El consistori sí està estudiant tots els serveis i els equipaments municipals que s'ofereixen a la ciutadania amb l'objectiu de conèixer-ne els costos i estudiar alternatives viables i sostenibles.

“Lluny de privatitzar, el que sí que està fent el govern municipal és analitzar diferents possibilitats, com la concertació o concessió administrativa d'algun servei, a l'estil del que ja passa amb el menjador o el suport educatiu de les escoles i que és de gran qualitat. Tanmateix, i tot i que s'estan explorant noves alternatives, volem reiterar que no s'aplicaran en un curt termini de temps”, ha indicat Reyes.

 La Generalitat ha rebaixat la subvenció que es rep per cada escolar, fet que suposa una dura retallada en els ingressos que afectarà directament el servei. Tot i això, el pressupost municipal, aprovat fa tot just uns dies, contempla un augment del 8% en l'àrea d'Educació, segons fonts municipals.

Redacció | Foto: Arxiu