Conveni de col·laboració entre el Consorci de la Colònia Güell i la UPC

Imprimeix

Tindrà una vigència de quatre anys, que es podrà prorrogar per un període més llarg

El passat dimarts 11 de juny es va realitzar l’acte de signatura d’un conveni marc de col·laboració entre el Consorci de la Colònia Güell i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per al desenvolupament d’activitats de formació, recerca i transferència tecnològica.

IMG 3598

Aquest conveni marc vol aprofundir i enfortir les relacions i la coordinació entre ambdues institucions, amb la finalitat de fixar línies d’actuació que consolidin les col·laboracions ja existents en matèria de formació, recerca científica de desenvolupament tecnològic i en la transferència de tecnologia desenvolupada per la UPC.

Aquesta col·laboració es concretarà, mitjançant convenis específics, dins dels àmbits següents:

- Recerca, transferència, valorització i difusió de l’obra de Gaudí

- Conservació, manteniment i preservació del patrimoni de Gaudí

- Preservació i posada en valor del patrimoni natural i paisatgístic de l’entorn de la Cripta

Aquest acord marc s’ha signat amb una vigència de quatre anys, que es podrà prorrogar si ambdues parts consideren que la col·laboració ha de continuar per un període més llarg.

IMG 3603

L’acte de signatura del conveni marc va comptar amb l’assistència del president del Consorci de la Colònia Güell, Josep Perpinyà i Palau, i el rector de la UPC, Francesc Torres Torres. A l’acte també van assistir representants de les diferents escoles de la UPC que col·laboraran amb el desenvolupament de les activitats que s’acordi així com d’altres representants del Consorci.

Redacció / Fotos: CCBLL