El Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l’Hospital de Viladecans, reconeguts

Imprimeix

El centre santboià va rebre el guardó a l’excel·lència en la categoria de Referència, i el viladecanenc al d’Hospitals Bàsics

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els premis de benchmarking CSC/ARQ als hospitals bàsics, als hospitals de referència i als hospitals d'alta tecnologia de Catalunya que participen en la xarxa d'hospitals associats del projecte ARQ. El lliurament de premis l'ha fet el president del CSC després d'una jornada celebrada al Cosmocaixa de Barcelona on s'han aplegat prop d'un centenar de professionals del sector sanitari català.

D828Z lW4AM415C

A la categoria d’Hospitals Bàsics, l’Hospital de Viladecans va ser reconegut juntament amb l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga. A la categoria de Referència. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ubicat a Sant Boi de Llobregat, va ser un dels centres guardonats.

D835p0gXsAEZPI7

Conjuntament amb els premis als millors resultats, s'han entregat diplomes als hospitals bàsics, als de referència i als d'alta tecnologia que han obtingut millors resultats en cadascun dels indicadors analitzats. El centre sanitari baixllobregatí, que dona cobertura als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat amb una població d’unes 185.000 persones, també va rebre els tres premis més:  Benchmark en l'indicador de gestió d'estades; Benchmark en l'indicador de mortalitat i Benchmark en l'indicador de complicacions. La directora de centre, Montse Oliveras, i el director mèdic, Domingo Bleda, han recollit els guardons durant la clausura de la IV Jornada de Benchmarking CSC/ARQ.

med parc ssanitari sboi

D’altra banda, l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va rebre el Benchmark en l'indicador de cirurgia major ambulatòria i Benchmark en l'indicador de reingressos.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra