CCOO i la Fundació Esperanzah lliuren 3.000 € a La Carena

Imprimeix

Es van recollir en La Caminada pel Treball Digne i l’Economia Solidària que es va celebrar el passat 5 de maig

CCOO del Baix Llobregat i la Fundació Esperanzah han l’acte de lliurament de la recaptació de 3.000 euros a la Fundació per a Joves La Carena. Aquesta quantitat prové de les aportacions de les més de 320 persones que van participar en La Caminada pel Treball Digne i l’Economia Solidària que es va celebrar el passat 5 de maig, les aportacions pròpies dels organitzadors i la suma d’una quantitat econòmica rellevant que va fer al projecte, l’empresa d’obra civil i construcció ACSA-Sorigué.

Els organitzadors fan una valoració molt positiva de la primera edició de La Caminada. A més, han avançat que li donaran continuïtat perquè “els seus valors han de tenir una presència destacada a la comarca” i volen continuar donant visibilitat i suport “a projectes i entitats socials que fan un treball vinculat al treball, la formació, qualificació i empoderament de persones amb més risc d’exclusió, vulnerabilitat i necessitats socials existents al Baix Llobregat.”

La Carena, per la seva banda ha agraït l’aportació i ha destacat que rebre el suport d’entitats cíviques implicades en la transformació social. Segons Marian Cubero “ens anima a continuar desenvolupant el nostre projecte que facilita eines personals i laborals a joves amb risc d’exclusió social.”

Redacció / Fotos: CCOO Baix Llobregat