Nerea serà la pregonera oficial de la Festa Major de Sant Pere de Gavà

Fangoria serà l’actuació més destacada d’un programa amb un ampli ventall d’activitats per a totes les persones

Del 27 al 30 de juny se celebrarà la Festa Major de Sant Pere 2019 de Gavà. Avui s’ha conegut el programa a través del tinent d’alcalde de Benestar i Acció Social en funcions, Germán Barrena; la regidora de Cultura en funcions, Ester Zamorano; i la regidora d’Activitats, Disciplina Urbanística i Igualtat en funcions, Gemma Badia. La cantant gavanenca Nerea Rodríguez serà la pregonera oficial de la Festa Major de Sant Pere 2019.

1455123276 073580 1455124612 noticia normal

El concert més important de tots els programats en aquesta Festa Major serà el que realitzarà Fangoria. També n’hi haurà, però, d’altres concerts destacables com el que oferirà Please, la banda tribut a U2 oficial en tot l’estat espanyol. Enguany també s’ha allargat la iniciativa que es va engegar l’any 2017 en el sentit de proposar una celebració lliure de sexisme. Com a novetat, aquesta campanya també farà incidència en evitar actituds contra el col·lectiu LGTBI.

Presentació Festa Major Sant Pere

Germán Barrena ha destacat que la programació “són quatre dies per gaudir de festa, espectacle, concerts, i a la fi entreteniment per totes les edats i gustos de la ciutat”. Entre els punts més destacats del programa d’actes, Barrena ha destacat que “aquest any com novetat hem traslladat de lloc i de format l’acte d’inauguració i enguany la farem a la plaça Major de Gavà amb un format diferent que no havíem fet mai que és amb la presència d’un pregoner, en aquest cas pregonera, ja que la Nerea ens ajudarà a presentar la Festa Major.”

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix