La xarxa Bicibox supera els 1.100 usos setmanals

Imprimeix

Un cop acabat el seu desplegament a 11 localitats, el Bicibox ha assolit la xifra de 1.188 usos entre el 5 i l’11 de març, és a dir, en la seva segona setmana de funcionament operatiu global, han explicat desde l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquests usos han estat fets pels 467 usuaris abonats actius que el Bicibox té registrats actualment. Des de l’inici del servei, les estacions Bicibox han tingut més de 14.500 usos acumulats.

La quantitat d’usos ha experimentat una progressió a l’alça coincidint amb una major cobertura territorial fruit de la finalització del desplegament i també amb la millora de les condicions meteorològiques.

Actualment, el servei disposa d’un total de 123 estacions Bicibox, que en conjunt ofereixen als usuaris 1.316 places individuals d’aparcament segur per estacionar la bicicleta.

Els 11 municipis on funciona el Bicibox són: Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans.

Redacció | Foto: Arxiu