El Museu de les Aigües de Cornellà celebra el seu quinzè aniversari

Dissabte 8 de juny hi ha previst un concert gratuït amb les actuacions musicals dels grups Segonamà, Porto Bello i Buhos

El proper dissabte 8 de juny, a partir de les 19h, el Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat acollirà el primer ‘Concert pel Planeta’, una iniciativa que s’emmarca dins dels actes de celebració del 15è aniversari i que té com a objectiu contribuir a conscienciar sobre la necessitat d’unir esforços en la lluita contra el canvi climàtic i el respecte al medi ambient. A les19.30h s’iniciaran les actuacions musicals amb el grup Segonamà; posteriorment actuaran Porto Bello i tancaran el concert els Buhos.

1200 1550831067portada edr 259 4

El concert és gratuït i les entrades poden recollir-se a RAC105, a l’Avinguda Diagonal 477, planta 15.  L’aforament és limitat fins a esgotar existències i es poden recollir un màxim de dues entrades per persona. L’accés serà restringit a majors de 18 anys excepte si els menors van acompanyats d’un responsable legal major de 18 anys. Els joves amb edats entre els 16 i 18 anys, només accediran al recinte amb l’autorització del tutor, perfectament emplenada i signada.

els membres del grup buhos 5c68315733325

El canvi climàtic és un dels grans reptes de la societat actual, un repte global que afecta la qualitat de vida de les persones i la disponibilitat de recursos. És per això que el concert se celebra coincidint el Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, i el Dia Mundial dels Oceans, el mateix 8 de juny.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix