Prop de 5.000 persones visiten la 39a Festa de la Cirera de Torrelles

Durant la celebració es va vendre uns 3.000 quilos de cireres

El passat cap de setmana es va celebrar la 39a Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat. Un esdeveniment que va aconseguir una alta participació ciutadana i uns 3.000 quilos de cireres venudes. Enguany, el bon temps i la diversitat d’actes programats van atreure prop de 5.000 persones visitants, tot i coincidir la festa amb celebracions similars a altres municipis de la zona. Al llarg del cap de setmana, riuades de persones van envair els carrers del poble i van participar amb moltes ganes i gran implicació en totes les activitats proposades. La 39a Festa de la Cirera es va convertir així en la millor manera de celebrar i compartir el producte estrella del municipi: la cirera.

39a Festa de la Cirera Torrelles de Llobregat 2

El dissabte, el meteoròleg i presentador televisiu Francesc Mauri va donar el tret de sortida a la festa acompanyat de l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig. Durant els parlaments, es va destacar el paper de la pagesia i es va fer una crida a preservar el món agrícola i a protegir el model de poble actual del municipi.

39a Festa de la Cirera Torrelles de Llobregat 1

Tot seguit, es va inaugurar la nova edició de l’Exposició de Cireres, que celebrava el 90è aniversari de l’Ateneu Torrellenc i que mostrava artístiques paneres de cireres fetes per pagesos i entitats del poble. Així mateix, es va presentar la 12a Ruta Gastronòmica amb noves elaboracions culinàries protagonitzades per cireres.

39a Festa de la Cirera Torrelles de Llobregat 6

39a Festa de la Cirera Torrelles de Llobregat 5

Com marca la tradició, el Mercat de Cireres es va instal·lar al Carrer Major per oferir les millors cireres de la zona, exhaurint totes les que hi havia per vendre. També, els jocs de fusta gegants basats en les cireres, que presentaven nous elements encara més personalitzats, van proposar un divertit espai per a grans i petits.

39a Festa de la Cirera Torrelles de Llobregat 4

No obstant això, les dues novetats van ser les activitats més esperades. Els dos jocs d’escapisme van fer volar la imaginació i l’enginy dels torrellencs i les torrellenques i l’espectacle d’humor d’en Peyu va arrencar riures i riallades a una zona de Barraques plena de gom a gom.

39a Festa de la Cirera Torrelles de Llobregat 7

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix