Més de 5.000 persones participen en la 12a Caminada Solidària de Viladecans

Imprimeix

L’empresa Unilever va ser, un any més, l’organitzadora d’aquest esdeveniment que té com a principal objectiu ajudar les famílies més desfavorides de la ciutat

Més de 5.500 participants es van donar cita ahir diumenge 2 de juny per a prendre part a la dotzena edició de la Caminada Solidària, que ha recorregut els carrers del municipi viladecanenc. L’empresa Unilever va ser, un any més, l’organitzadora d’aquest esdeveniment que té com a principal objectiu ajudar les famílies més desfavorides de la ciutat. Al final del recorregut esparaven els voluntaris i voluntàries, que van obsequiar els i les participants amb un lot de productes de l'empresa. 

lGX jjBd

Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, va destacar a Viladecans Televisió  que és una mostra “per una part de la capacitat de mobilització de la gent per una activitat solidària, i per altre pel fet de sortir al carrer, de fer una passejada, i per tant un esdeveniment de tota la ciutat”. “Aquest any ajudarem a gairebé 6.000 persones d’aquesta ciutat. La nostra fita és aconseguir una recaptació de 25.000 euros per ajudar aquestes famílies que tan ho necessiten. Estem molt agraïts a les persones que ho fan possible, tant als voluntaris, com a les persones participants com a les institucions”, va explicar Ana Palencia, directora de comunicació coorporativa d’Unilever.

D8Cu9 IW4AEH98i

També amb la participació de Viladecans Solidària!, el Punt Solidari, Creu Roja Viladecans, BFV-BMV Viladecans, el col·legi Sant Gabriel, Tu Medicina Financiada i l'Ajuntament de Viladecans. Des de la seva primera edició, la Caminada Solidària ha recaptat més de 200.000 euros. 

Redacció / Fotos: Unilever-Aj.Viladecans