Més de 5.000 persones participen en la 12a Caminada Solidària de Viladecans

L’empresa Unilever va ser, un any més, l’organitzadora d’aquest esdeveniment que té com a principal objectiu ajudar les famílies més desfavorides de la ciutat

Més de 5.500 participants es van donar cita ahir diumenge 2 de juny per a prendre part a la dotzena edició de la Caminada Solidària, que ha recorregut els carrers del municipi viladecanenc. L’empresa Unilever va ser, un any més, l’organitzadora d’aquest esdeveniment que té com a principal objectiu ajudar les famílies més desfavorides de la ciutat. Al final del recorregut esparaven els voluntaris i voluntàries, que van obsequiar els i les participants amb un lot de productes de l'empresa. 

lGX jjBd

Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, va destacar a Viladecans Televisió  que és una mostra “per una part de la capacitat de mobilització de la gent per una activitat solidària, i per altre pel fet de sortir al carrer, de fer una passejada, i per tant un esdeveniment de tota la ciutat”. “Aquest any ajudarem a gairebé 6.000 persones d’aquesta ciutat. La nostra fita és aconseguir una recaptació de 25.000 euros per ajudar aquestes famílies que tan ho necessiten. Estem molt agraïts a les persones que ho fan possible, tant als voluntaris, com a les persones participants com a les institucions”, va explicar Ana Palencia, directora de comunicació coorporativa d’Unilever.

D8Cu9 IW4AEH98i

També amb la participació de Viladecans Solidària!, el Punt Solidari, Creu Roja Viladecans, BFV-BMV Viladecans, el col·legi Sant Gabriel, Tu Medicina Financiada i l'Ajuntament de Viladecans. Des de la seva primera edició, la Caminada Solidària ha recaptat més de 200.000 euros. 

Redacció / Fotos: Unilever-Aj.Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix