Es constitueix la sectorial d’educació de la Intersindical-CSC

Imprimeix

El secretari general del sindicat, Carles Sastre, insta els docents des de Santa Coloma de Cervelló a lluitar contra "l’agenda oculta del 155"

La sectorial d’educació de la Intersindical-CSC es va constituir ahir al matí en una assemblea fundacional celebrada a la Colònia Güell, a Santa Coloma de Cervelló. Després d’acumular un any de trajectòria i de concórrer a les eleccions sindicals del mes de març, on va obtenir 47 representants, la sectorial ha mantingut una activitat permanent que ha culminat amb l’assemblea.

D7 1diNWwAAKYKv

D79suy4XoAAl14F

Durant l’acte, el secretari general del sindicat, Carles Sastre, va subratllar que en qualsevol procés cal tenir una “mentalitat de caixa d’eines” i que, en el cas de Catalunya, manca l’”eina sindical”. D’altra banda, Sastre va considerar l’educació un “sector estratègic” i ha instat els docents a fer xarxa i lluitar contra “l’agenda oculta del 155.”

D79suy2XkAA06ge

D7 1cNPWkAUucOH

Les votacions de la ponència estratègica i organitzativa han estat acceptades per unanimitat i han servit per posar ordre a la falta d’estructura que patia la sectorial. De la mateixa manera, s’ha votat la configuració del secretariat nacional i ha resultat seleccionada l’única candidatura presentada, que ha rebut un suport pràcticament total dels assistents, amb només un vot contrari i una abstenció. El secretariat nacional d’educació que sorgeix de l’assemblea i que liderarà la tasca sindical en àmbit educatiu de la Intersindical-CSC estarà format per Marina Sureda, Pablo Fernández, Judit Ribera, Eloi Planas, Xavier Oca, Zaida Vidal i Narcís López.

Redacció / Fotos: Intersindical-CSC