L’Ajuntament de Sant Esteve nega cap resolució judicial del cas Farràs

Imprimeix

El consistori afirma que treballa per evitar l’enderroc de les onze naus afectades

En relació a la informació que afecta l‘àmbit industrial del municipi, el Polígon Sesrovires, l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires manifesta, en un comunicat emès a la nostra publicació, que a data d’avui no s’ha rebut cap resolució judicial que suposi una variació en la situació jurídica d’un plet obert des de fa anys amb la família Farràs. En qualsevol cas, l’auto amb data 16 de maig és un mer tràmit. Segons el consistori baixllobregatí, s’està a l’últim estadi de la urbanització del polígon Sesrovires, que serà la culminació d’uns treballs que van començar fa set anys per resoldre definitivament la problemàtica d’aquest àmbit industrial.

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires treballa per evitar l’enderroc d’aquestes onze naus, independentment dels interessos privats que exerceixi la família Farràs als efectes “de coaccionar l’Ajuntament.”

Segons explica el consistori, en cap cas hi ha, en aquest plet, ni una sola resolució judicial de condemna a indemnitzar per part de l’Ajuntament a la família Farràs. Per altra banda, en aquest plet no hi ha ni una resolució que reconegui cap indemnització a la família Farràs.

Per l’Ajuntament es tracta d’una qüestió “d’oportunisme polític” per la proximitat dels comicis electorals i que s’utilitza per a algun interès atès que no hi ha hagut cap canvi en el procés en els últims temps.

Redacció / Foto: Arxiu