La Festa del Comerç Just de Sant Boi escalfa motors

Imprimeix

La trobada tindrà lloc aquest dissabte 1 de juny amb el lema 'Posa el #Filtre Lila! Per la igualtat, tria Comerç Just'

La plaça de Catalunya de Sant Boi de Llobregat acollirà, el proper 1 de juny, la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques. La jornada s'inscriu en la campanya 'Posa el #FiltreLila! Per la igualtat, tria Comerç Just', promoguda per LaCoordi, i posarà el focus en les desigualtats de gènere del comerç internacional i en l'apoderament de les dones mitjançant el comerç just.

Posat el filtre lila

Per dissetè any consecutiu, la Festa del Comerç Just de Sant Boi assenyalarà la importància de la comercialització justa i les finances ètiques, tot proposant alternatives respectuoses amb els drets humans. Aquest cop es denunciaran les desigualtats i injustícies que pateixen les dones en el comerç internacional i es reivindicaran les diferents opcions que des del Comerç Just o les Finances Ètiques lluiten per una justícia social equitativa.

Activitats

Les diverses activitats previstes, que tindran lloc de 10 a 14 hores, inclouen la tradicional fira d'entitats amb venda de productes de comerç just i propostes per al públic familiar (ludoteca de carrer amb instruments de fusta i espectacle de titelles).

Comèdia sobre l'alimentació al món

Can Massallera serà escenari a les 20.30 hores l'espectacle teatral 'Menjar', de la companyia francesa Zigomatic, Premi Avinyó 2014. Aquesta comèdia que repassa la història de l'alimentació humana i qüestionala indústria agroalimentària, l'agricultura productivista, el menjar escombraria i la societat de consum.

367706 description getimage

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat