La Festa del Comerç Just de Sant Boi escalfa motors

La trobada tindrà lloc aquest dissabte 1 de juny amb el lema 'Posa el #Filtre Lila! Per la igualtat, tria Comerç Just'

La plaça de Catalunya de Sant Boi de Llobregat acollirà, el proper 1 de juny, la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques. La jornada s'inscriu en la campanya 'Posa el #FiltreLila! Per la igualtat, tria Comerç Just', promoguda per LaCoordi, i posarà el focus en les desigualtats de gènere del comerç internacional i en l'apoderament de les dones mitjançant el comerç just.

Posat el filtre lila

Per dissetè any consecutiu, la Festa del Comerç Just de Sant Boi assenyalarà la importància de la comercialització justa i les finances ètiques, tot proposant alternatives respectuoses amb els drets humans. Aquest cop es denunciaran les desigualtats i injustícies que pateixen les dones en el comerç internacional i es reivindicaran les diferents opcions que des del Comerç Just o les Finances Ètiques lluiten per una justícia social equitativa.

Activitats

Les diverses activitats previstes, que tindran lloc de 10 a 14 hores, inclouen la tradicional fira d'entitats amb venda de productes de comerç just i propostes per al públic familiar (ludoteca de carrer amb instruments de fusta i espectacle de titelles).

Comèdia sobre l'alimentació al món

Can Massallera serà escenari a les 20.30 hores l'espectacle teatral 'Menjar', de la companyia francesa Zigomatic, Premi Avinyó 2014. Aquesta comèdia que repassa la història de l'alimentació humana i qüestionala indústria agroalimentària, l'agricultura productivista, el menjar escombraria i la societat de consum.

367706 description getimage

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix