Una Xocolatada Solidària recapta 400.000 euros per Sant Joan de Déu

Els diners aniran destinats a la recerca del càncer infantil que es duu a terme al centre hospitalari

Una xocolatada impulsada per nou associacions de famílies de nens amb càncer ha aconseguit mobilitzar en tota Espanya 864 escoles, empreses i entitats diverses i ha permès recaptar més de 400.000 euros per a la recerca del càncer infantil que es duu a terme a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

2019 04 02 5ca3462956a1b DSC 0061 1024x680

Les associacions que han impulsat la iniciativa Xocolatada Solidària porten anys treballant per a obtenir fons per a la recerca del càncer infantil. Totes han estat creades per famílies de nens i nenes que han sofert aquesta malaltia i que han estat tractats a Sant Joan de Déu. L'any 2017 van decidir unir forces i organitzar una acció conjunta, i van optar per convidar a centres educatius i empreses a fer una xocolatada el 15 de febrer, dia del càncer infantil. La resposta de la societat civil ha desbordat totes les seves expectatives.

Garrigas 01

En la primera edició, que va tenir lloc en 2018, més de 300 col·legis, empreses i entitats van organitzar una xocolatada solidària i van recaptar un total de 158.000 euros. Aquest any el nombre de centres que s'han sumat gairebé s'ha triplicat: 864. El 80% són escoles, un 10% empreses i un altre 10% entitats. La majoria són de Catalunya però cada vegada se sumen més escoles, entitats i empreses d'altres llocs. Aquest any han estat 128, principalment d'Andalusia (34), Comunitat Valenciana (18), Aragó (15) i País Basc (14).

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
139

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix