Més de 200 veïns es concentren a Viladecans en record de Janet Jumillas

Els familiars demanen “respecte” vers la investigació a l’espera que es confirmi la identitat del cadàver localitzat al Prat

Més de 200 veïns de Viladecans van omplir ahir dimecres al vespre la plaça de la Vila del municipi en record a Janet Jumillas, desapareguda a mitjans de març a Cornellà de Llobregat, segons informa l’ACN. Els últims dos mesos, la família ha organitzat aquesta concentració silenciosa ininterrompudament cada dimecres per condemnar la desaparició i reclamar la troballa de la dona. Aquest cop, però, la resposta dels veïns va ser superior a la d’altres setmanes, ja que la concentració va coincidir amb la troballa d’un cadàver al Prat de Llobregat que, segons fonts policials, seria el de Jumillas. La família va agrair l’escalf d’amics i coneguts, mentre va insistir a demanar “respecte” per la investigació policial, ja que l’autòpsia encara no ha pogut determinar la identitat del cos.

els veins shan concentrat per donar suport a la familia de la dona desapareguda

‘Janet et volem a casa’, ‘Tots amb Janet’ i ‘Justícia per a Janet i per a totes les dones’ són els lemes que aquest dimecres van encapçalar la concentració celebrada davant l’Ajuntament de Viladecans. La cita, de caràcter silenciós, va aplegar també nombrosos regidors i l’alcalde, Carles Ruiz.

Captura de pantalla 2019 05 23 a las 6.43.49

Com a portaveu de la família, Mònica, una cunyada de Janet, ha remarcat públicament que la investigació policial per esclarir la desaparició continua oberta. En relació a la troballa d’un cadàver la família ha subratllat que “encara no hi ha prou elements per afirmar directament que és ella”. “Seguim buscant i mirant, i encara tenim un bri d’esperança”, ha afegit Mònica, mentre ha reclamat que, si es confirma el crim, l’autor “sigui condemnat amb allò que es mereix”. La seva breu intervenció ha rebut el suport de la gent que omplia la plaça en forma d’aplaudiments, alhora que els assistents han clamat crits de “justícia”.

Reconstrucció de les empremtes

La troballa del cadàver en un descampat del Prat de Llobregat l’investiga ara el jutjat d’instrucció 4 d’aquest municipi. Aquest dimecres, l’atenció mediàtica s’ha centrat en l’autòpsia, la qual és de complexitat elevada degut a l’estat de descomposició en què es troba el cos. L’advocat de la família Jumillas ha detallat a l’ACN que serà necessari reconstruir les empremtes dactilars per poder determinar amb certesa la identitat del cadàver.

img lteixidor 20190521 212630 imagenes lv propias lteixidor jumillas tb19162 kIy U4624085735054II 992x558LaVanguardia Web

A l’espera que es conegui el resultat de l’autòpsia per determinar també les causes de la mort, les últimes hores ha transcendit que la dona presentava cops contundents al cap i un tall al coll, segons informa l’ACN.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-CCMA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
96

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix