Sant Esteve Sesrovires tindrà una xarxa de videovigilància

La Policia Local ultima la seva licitació a diversos accessos al municipi baixllobregatí

Amb l’objectiu de reforçar la seguretat ciutadana, la Policia Local està treballant en la tramitació per implementar una xarxa de videovigilància al municipi baixllobregatí. Es tracta d’un sistema d’identificació de matrícules que s’instal·larà en diversos punts d’accés al nucli urbà, barris i urbanitzacions. Actualment, una empresa especialitzada està elaborant l’estudi tècnic del projecte.

camaras sant esteve

Està prevista la col·locació de càmeres de videovigilància a tres punts estratègics d’entrada al nucli urbà: l’antiga Chupa Chups, el camí de Can Domènech l’estació de Ferrocarrils. També s’instal·laran a diversos accessos dels barris i urbanitzacions. En aquest sentit, el projecte recull la demanda plantejada pels veïns de Masia Bach per millorar la seguretat a la zona. El sistema tindrà capacitat per ampliar en un futur els punts de control.

L’aplicació pràctica d’aquest sistema de lectura de matrícules és, d’una banda, la seguretat ciutadana amb el control de vehicles tant per robatoris amb força com per casos de violència domèstica, amb el control d’agressors amb ordres d’allunyament. De l’altra, s’utilitza en matèria de trànsit per infraccions per limitació d’alçada i tonatge, així com per atestats d’accidents. També pot aplicar-se per a la recollida de dades estadístiques de pas o velocitats mitjanes a les vies, per tal de valorar la implementació de mesures correctores. 

Redacció / Fotos: Google Maps-Aj. Esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
151

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix