Les obres de la Carretera de Molins escalfen motors

Imprimeix

El projecte ha estat impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i té un pressupost de 2.088.529,44 euros

A partir del 27 de maig, l’antiga Carretera passarà a ser d’un sol sentit entre la plaça de la Bàscula i el Passeig del Terraplè. El motiu són les obres de renovació que, durant vuit mesos, es faran en aquest tram i que comportaran nombroses afectacions de mobilitat. Tots els vehicles que vulguin desplaçar-se en direcció Sant Feliu de Llobregat hauran d’utilitzar l’itinerari alternatiu habilitat.  

Notapremsa obres19 20

Es tracta d’un projecte estratègic de renovació d’una de les artèries principals de la vila que s’executarà en diferents fases. L’abast del projecte va ser decidit per votació popular la primavera del 2017, en un procés presencial i telemàtic en el que van participar 1.854 persones que s’havien registrat prèviament. El 35,74% dels vots van apostar per una reforma que ampliés les voreres, imposant-se a les alternatives de deixar els usos com ara (33,41% de vots) i la que incorporava un carril bici (30,86% de vots). El projecte ha estat impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i té un pressupost de 2.088.529,44 euros.

L’Ajuntament informarà puntualment de l’evolució de les obres i de les afectacions a través dels seus canals habituals. No obstant això, i davant de qualsevol incidència, els veïns i veïnes de Molins de Rei poden contactar mitjançant:

  • Telèfon: 93 680 33 40
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Agent d’obres: Agent cívic degudament identificat/da que estarà a la zona

Redacció / Fotos: Google Maps-Aj. Molins de Rei