L’Ajuntament de Sant Vicenç ja té el projecte de rehabilitació de Can Coll

Imprimeix

L’obra, amb una estimació inicial de 356.000 euros (IVA inclòs), l’executarà l’ens supramunicipal i serà la futura seu de la Policia Local

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha presentat a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts el projecte necessari per substituir la coberta actual de Can Coll, que presenta deficiències importants. L’obra, que serà executada per la pròpia AMB, té un pressupost inicial de 356.000 euros (IVA inclòs). L’actuació servirà per protegir l’estructura de l’edifici de la pluja i evitar l’esfondrament de la teulada. El pressupost és estimatiu mentre no s’acabi de redactar el projecte d’execució complet.

cancollimatge1

Avantprojecte

D’altra banda, l’ens municipal ha fet arribar al consistori l’avantprojecte per instal·lar, precisament a Can Coll, la seu de la Policia Local. Aquesta proposta s’ha treballat conjuntament amb la Policia Local per dissenyar-la en funció de les seves propostes i necessitats. L’AMB redactarà el projecte executiu i també executarà les obres.

Captura de pantalla 2019 05 17 a las 12.52.53

Segons es detalla als plànols, la planta baixa de Can Coll disposarà de recepció, una Oficina d’Atenció a la Ciutadania, diversos despatxos, una sala d’actes i briefing i una zona de treball per a especialitats. També hi haurà els vestidors i la zona de descans. A la primera planta, s’ubicaran més despatxos i una zona d’oficines per als departaments de Mobilitat i transports i de Protecció Civil i amb sales de reunions.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts