L’Ajuntament de Sant Vicenç ja té el projecte de rehabilitació de Can Coll

L’obra, amb una estimació inicial de 356.000 euros (IVA inclòs), l’executarà l’ens supramunicipal i serà la futura seu de la Policia Local

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha presentat a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts el projecte necessari per substituir la coberta actual de Can Coll, que presenta deficiències importants. L’obra, que serà executada per la pròpia AMB, té un pressupost inicial de 356.000 euros (IVA inclòs). L’actuació servirà per protegir l’estructura de l’edifici de la pluja i evitar l’esfondrament de la teulada. El pressupost és estimatiu mentre no s’acabi de redactar el projecte d’execució complet.

cancollimatge1

Avantprojecte

D’altra banda, l’ens municipal ha fet arribar al consistori l’avantprojecte per instal·lar, precisament a Can Coll, la seu de la Policia Local. Aquesta proposta s’ha treballat conjuntament amb la Policia Local per dissenyar-la en funció de les seves propostes i necessitats. L’AMB redactarà el projecte executiu i també executarà les obres.

Captura de pantalla 2019 05 17 a las 12.52.53

Segons es detalla als plànols, la planta baixa de Can Coll disposarà de recepció, una Oficina d’Atenció a la Ciutadania, diversos despatxos, una sala d’actes i briefing i una zona de treball per a especialitats. També hi haurà els vestidors i la zona de descans. A la primera planta, s’ubicaran més despatxos i una zona d’oficines per als departaments de Mobilitat i transports i de Protecció Civil i amb sales de reunions.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix