AGT impulsa el Sopar Solidari al Prat de Llobregat

Imprimeix

La iniciativa, que se celebrarà a La Masia–Acadèmia Sànchez-Casal, recapta fons per al projecte El Prat Solidària de l’entitat Stop Mare Mortum

 

El proper dijous 31 de maig, a les 20.30h, se celebrarà la primera edició del Sopar Solidari, que organitza l’AGT, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Solidaritat de l´Ajuntament del Prat.

D6mFC hX4AE5sPR

El sopar comptarà amb un menú elaborat per xefs pratencs i serà al restaurant La Masia Sánchez-Casal. El preu del cobert tindrà un preu de 60 euros i entre els xefs implicats trobem a Tomás Rodríguez, Virgilo Contero, Yuri Rodríguez, David Justo, Susana Aragón, Antonio Salguero i Rubén Pérez, que treballaran a cost zero, així com tot l’equip de sala i barra, format pels membres dels restaurants La Masia Sánchez Casal, Cal Ramón, Ona Nuit i Fundació Rubricatus. Es tracta d’un sopar de primeríssim nivell gastronòmic, elaborat amb producte de proximitat, del Parc Agrari, i de petit productor.

Captura de pantalla 2019 05 16 a las 16.40.30

Per l’ocasió s’ha creat un menú, que, gràcies a moltes cessions, tindrà un cost de producció màxim de 10€, i així podrem cedir 50€ al projecte. Aquesta iniciativa compta amb el suport del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, Acadèmia Sànchez Casal, Les Marines, Cooperativa Agrícola El Prat, Leche Pascual, San Miguel, DO Penedès, Viladecans The Style Outlets, Uikú, Lambada Estudio, a més de diverses petites empreses i autònoms de la ciutat.

Implicació de la restauració local per un projecte solidari

L'objectiu del sopar és recaptar fons per al projecte El Prat Solidari de l´entitat Stop Mare Mortum, que durant aquest 2018 torna a centrar-se en l'ajuda als refugiats, intentant donar resposta a la greu crisi humanitària de persones desplaçades i refugiades, en especial a les fronteres de la Mediterrània i que fugen de les guerres, fam i genocidis al Pròxim Orient (Síria, Iraq, Afganistan, Líban) i Àfrica.

D6rSRX0XoAUmwMQ

Des de l'any 2012 el Prat Solidari es vehicula com un projecte centrat en la cooperació al desenvolupament: esdevé projecte de ciutat entre maig a juny, i en el qual hi pot participar qualsevol particular o entitat que vulgui aportar diners. L'Associació de Gastronomia i Turisme col·labora activament en els seus projectes amb iniciatives socials, fent aportacions amb recursos econòmics i humans.

Redacció / Fotos: Prat Solidari