AGT impulsa el Sopar Solidari al Prat de Llobregat

La iniciativa, que se celebrarà a La Masia–Acadèmia Sànchez-Casal, recapta fons per al projecte El Prat Solidària de l’entitat Stop Mare Mortum

 

El proper dijous 31 de maig, a les 20.30h, se celebrarà la primera edició del Sopar Solidari, que organitza l’AGT, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Solidaritat de l´Ajuntament del Prat.

D6mFC hX4AE5sPR

El sopar comptarà amb un menú elaborat per xefs pratencs i serà al restaurant La Masia Sánchez-Casal. El preu del cobert tindrà un preu de 60 euros i entre els xefs implicats trobem a Tomás Rodríguez, Virgilo Contero, Yuri Rodríguez, David Justo, Susana Aragón, Antonio Salguero i Rubén Pérez, que treballaran a cost zero, així com tot l’equip de sala i barra, format pels membres dels restaurants La Masia Sánchez Casal, Cal Ramón, Ona Nuit i Fundació Rubricatus. Es tracta d’un sopar de primeríssim nivell gastronòmic, elaborat amb producte de proximitat, del Parc Agrari, i de petit productor.

Captura de pantalla 2019 05 16 a las 16.40.30

Per l’ocasió s’ha creat un menú, que, gràcies a moltes cessions, tindrà un cost de producció màxim de 10€, i així podrem cedir 50€ al projecte. Aquesta iniciativa compta amb el suport del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, Acadèmia Sànchez Casal, Les Marines, Cooperativa Agrícola El Prat, Leche Pascual, San Miguel, DO Penedès, Viladecans The Style Outlets, Uikú, Lambada Estudio, a més de diverses petites empreses i autònoms de la ciutat.

Implicació de la restauració local per un projecte solidari

L'objectiu del sopar és recaptar fons per al projecte El Prat Solidari de l´entitat Stop Mare Mortum, que durant aquest 2018 torna a centrar-se en l'ajuda als refugiats, intentant donar resposta a la greu crisi humanitària de persones desplaçades i refugiades, en especial a les fronteres de la Mediterrània i que fugen de les guerres, fam i genocidis al Pròxim Orient (Síria, Iraq, Afganistan, Líban) i Àfrica.

D6rSRX0XoAUmwMQ

Des de l'any 2012 el Prat Solidari es vehicula com un projecte centrat en la cooperació al desenvolupament: esdevé projecte de ciutat entre maig a juny, i en el qual hi pot participar qualsevol particular o entitat que vulgui aportar diners. L'Associació de Gastronomia i Turisme col·labora activament en els seus projectes amb iniciatives socials, fent aportacions amb recursos econòmics i humans.

Redacció / Fotos: Prat Solidari

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix