La Fira de Primavera de Martorell tanca amb èxit de públic

Del 26 d’abril al 5 de maig més de 20.000 persones van poder gaudir d’espectacles, fires, tallers, concerts i tota mena d’activitats

Del 26 d’abril al 5 de maig, els visitants i veïns de Martorell han pogut gaudir de la Fira de Primavera, un esdeveniment que ha ofert les millors propostes culturals, lúdiques i gastronòmiques i que ha rebut un gran nombre d’assistents durant els dies que ha tingut lloc. De fet, la Fira ha estat una excel·lent ocasió per promocionar el municipi baixllobregatí i ha esdevingut un punt de trobada amb un ambient immillorable, en el qual els carrers de la vila s’han inundat de gent, superant els 20.000 participants sumant les diferents jornades d’activitats.

IMGL7204

Amb motiu de la Fira, la Fura dels Baus va versionar en un macroespectacle la llegenda del Pont del Diable, dirigida per Carlus Padrissa. A més, també ha tingut lloc la 5a edició de la Fira Gastronòmica de la Llegenda, a banda de concerts (alguns realitzats a l’aire lliure i d’altres a la #Nau2 de Ca N’Oliveres), propostes esportives, tallers, visites, espectacles infantils i moltíssimes més propostes culturals dirigides a públic de diferents edats.

IMG 6135

A més, coincidint amb la celebració de la Fira de Primavera, s’ha desenvolupat el programa Ciutat Amiga de la Infància, un projecte liderat per UNICEF. Per aquest motiu, durant el cap de setmana del 4 i 5 de maig, es va oferir una programació variada i de qualitat com concerts i propostes lúdiques i de cultura popular. Cal destacar que Martorell va rebre el 25 d’octubre de 2018 el reconeixement Ciutat Amiga de la Infància per al període 2018-2022.

La Fira ha estat organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell i el consistori valora molt positivament l’acollida d’enguany tot agraint la implicació i predisposició de les entitats locals, els diferents departaments de l’Ajuntament, Protecció Civil i Bombers de la Generalitat, en l’organització i desenvolupament de la Fira de Primavera 2019.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix