Esplugues reconeix la tasca diària del teixit associatiu del municipi

Imprimeix

Es van lliurar els Premis El Pont que enguany va arribar a la seva novena edició

Divendres 3 de maig es va celebrar la novena edició dels Premis El Pont d’Esplugues, on es va reconèixer la tasca diària del teixit associatiu del municipi baixllobregatí. El presentador de l’acte va ser el periodista Pere Escobar. Durant la vetllada també va actuar el Mag Lari. Durant la seva intervenció, l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, va dir que “Esplugues és una ciutat de premi”.

D5t70lYWsAASqVz

La Fundació Doctor Melchor Colet va ser la primera a recollir el guardó com a guanyadora del premi a la Solidaritat per haver iniciat el projecte ‘Tot a Taula’. D’altra banda, l’Esport Femení local va rebre el premi d’Esports en reconeixement a l’esforç i la superació de les esportistes i un agraïment perquè porten el nom de la ciutat al màxim nivell. El guardó a l’Activitat Empresarial va ser per a Made of Genes, empresa de biomedicina ubicada a la població. Mentrestant, el premi al Foment de la Igualtat -novetat d’enguany- fou per la Xarxa d’Agents Preventives del Protocol per unes Festes Lliures d’Agressions Sexistes a Esplugues.

fundaciocolet

xarxa

musica

esportfemeni

made

Mentrestant, per portar a terme acciones que fomenten la cohesió social i que dinamitzen el barri, el premi a l’Activitat Associativa va ser per l’Associació Comerç Can Vidalet. I per la seva llarga trajectòria -més de 45 anys- fomentant els coneixements musicals entre la població d’Esplugues, el premi de les Arts va ser per l’Escola de Música.

evole

cancer

D’altra banda, Jordi Évole va rebre el Premi de Comunicació. El jurat va reconèixer la seva tasca com a periodista de referència que tracta l’actualitat amb proximitat i sensibilitat i la instal·lació de la seva productora al municipi. L’Hospital Sant Joan de Déu va guanyar el Premi d’Honor per la qualitat en l’atenció i la investigació dels seus professionals, per la gran xarxa de persones voluntàries, i en reconeixement de la gran aposta per construir el Pediàtric Càncer Center.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues