Martorell, Cutat Amiga de la Infància

Imprimeix

Aquest cap de setmana s’oferirà una programació variada i de qualitat com concerts i propostes lúdiques i de cultura popular amb motiu de la Fira de Primavera

Coincidint amb la Fira de Primavera de Martorell, es desenvoluparà el programa Ciutat Amigues de la Infància, un projecte liderat UNICEF i que té com a objectiu l’aplicació de la convenció sobre els Drets del Nen (ONU, 1989) a través del disseny de polítiques eficaces, la promoció de la participació infantil i adolescent, i l’impuls d’alumnes entre tots els actors relacionats amb la infància a nivell municipal. Cal destacar que Martorell va rebre, el 25 d’octubre de 2018, el reconeixement Ciutat Amiga de la Infància pel període 2018-2022.

cai unicef correct1 1 1

Per aquest motiu, durant la Fira de Primavera es duran a terme una sèrie d’activitats que formen part del programa. Dissabte, 4 de maig, a les 18 h tindrà lloc la Cercavila i Trobada Gegantera al Passeig del Quarter. I a les 21 h, “Diabòlic”. En canvi, La Nau 2 de Ca N’Oliveres acollirà una discoteca per a joves a partir de les 18 h. A les 23 h, hi haurà l’actuació de Penguins Band i, finalment, a partir de les 00.30 h, Disco 2: Hunter & Button.

piro

Pel que fa al diumenge, 5 de maig, les activitats es duran a terme a la Nau 2 de Ca N’Oliveras, i arrancaran a les 17.30 h amb una xocolatada i entrega de premis. A les 18.30 h es durà a terme un concert de reggae per xics i, tot seguit a la plaça de les Cultures, el piromusical amb un tribut a la llegendària banda Queen.

Durant els dos dies, d’11 a 20 hores, totes les activitats que es realitzaran a Ca N’Oliveres aniran acompanyades d’activitats lúdiques per a infants i joves, com una ludoteca, jocs familiars i esports, entre altres.

 

Redacció / Fotos: Aj. Martorell